Гіпотези довголіття Українцям Яка довжина вхідного вала на LS1 T56?

Яка довжина вхідного вала на LS1 T56?

В даний час вони виготовляють 29 шліц для LS T-56 Magnum, оскільки він найпопулярніший.

Окрім додатків Ford, майже кожен T56 використовує a 26-шліцевий введення.

Розміри механічної коробки передач

МодельАБ
GM T56, F-автомобіль (фотомаркет)**6,3 дюйма21,5 дюймів
Форд Т56,9375 дюймів14,5 дюймів
Ford Toploader6,375 дюймів13,25 дюйма
Мопар А-8337,38 дюймів15,28 дюйма

Популярне оновлення (специфікація viper) було розроблено для цих цілей, де вихідний вал Dodge Viper T56 (30-шліцевий, 1.293” dia) і корпус хвостової частини кузова F, були оброблені для модернізації в корпус F-кузова.

Найпомітнішою відмінністю між вхідним валом, який використовується в T-56 і TR-6060 і Magnum, є підшипникове обладнання, яке набагато більше в TR-6060 і Magnum. Це допомагає трансмісії витримувати значно підвищений крутний момент.

Related Post

Які сліди залишаються на гільзі?Які сліди залишаються на гільзі?

Теоретично, маркування екстрактора, ежектора та бойка, а також смуги на поверхні затвора та патроннику залишений на футлярі, можна використовувати для співвіднесення вистріляного футляра з певною вогнепальною зброєю або принаймні з

Які консолі я можу емулювати на своєму iPhone?Які консолі я можу емулювати на своєму iPhone?

Чи безпечно запускати емулятори консолі для iOS? Запускати емулятори консолі на пристрої iOS безпечно, проблема виникне лише в тому випадку, якщо під час роботи цієї програми пов’язані незаконні дії. на

Чим відомий Роберт Фогель?Чим відомий Роберт Фогель?

Економічний історик-новатор Покійний Роберт Фогель був істориком економіки в Чиказькому університеті, який виграв Нобелівська премія з економіки Нобелівська премія з економіки Меморіальна Нобелівська премія з економічних наук, офіційно відома як