Гіпотези довголіття Українцям Хто входить до Вест-Індського загону T20?

Хто входить до Вест-Індського загону T20?

Загін Вест-Індії T20I: Ровман Пауелл (c), Ростон Чейз (vc), Алік Атаназі, Джонсон Чарльз, Меттью Форде, Шимрон Гетмайер, Фабіан Аллен, Шай Хоуп, Акеал Хосейн, Шамар Джозеф, Обед МакКой, Гудакеш Моті, Ніколас Пуран, Шерфейн Резерфорд і Ромаріо Шеперд.

Гра Вест-Індії 11: Шай Хоуп, Кайл Майерс, Ніколас Пуран (вк), Ровман Пауелл (в), Ростон Чейз, Шерфейн Резерфорд, Андре Рассел, Акеал Хосейн, Алзаррі Джозеф, Обед МакКой, Гудакеш Моті.

ПРОГНОЗОВАНА ГРА XI Вест-Індії: Шай Хоуп, Джонсон Чарльз, Ніколас Пуран (вк), Ростон Чейз, Ровман Пауелл (в), Шерфейн Резерфорд, Андре Рассел, Обед МакКой, Акеал Хосейн, Алзаррі Джозеф, Гудакеш Моті.

Більшість пробігів до Вест-Індії в T20I

гравецьПролітBF
N Pooran2016-20241528
Ч. Г. Гейл2006-20211381
М. Н. Семюелс2007-20181386
К. А. Поллард2008-20221161

Список гравців Вест-Індії на Чемпіонат світу T20 2024: Беттери: Ровман Пауелл (c), Джонсон Чарльз, Шимрон Гетмайер, Шай Хоуп, Брендон Кінг, Ніколас Пуран, Шерфейн Резерфорд. Універсали: Ростон Чейз, Джейсон Холдер, Андре Рассел, Ромаріо Шеперд. Боулера: Акеал Хосейн, Шамар Джозеф, Алзаррі Джозеф, Гудакеш Мотіє.

Related Post

Що означає H під час посадки вертольота?Що означає H під час посадки вертольота?

Буква "H" на a вертолітний майданчик вертолітний майданчик Вертолітний майданчик є майданчик для посадки або майданчик для вертольотів і літаків з механічною підйомною силою. https://en.wikipedia.org › wiki › Вертолітний майданчик

Як я можу просити Бога дати мені Святого Духа?Як я можу просити Бога дати мені Святого Духа?

Підійдіть до нього з подякою і попросіть про те, що вам потрібно, і, перш за все, попросіть у нього присутності, сили та керівництва Святого Духа. Господи, ми хвалимо і дякуємо

Як створити резервну копію свого Samsung Galaxy s3?Як створити резервну копію свого Samsung Galaxy s3?

Перейдіть і відкрийте програму Samsung Cloud. Виберіть Резервне копіювання даних. Виберіть, для яких елементів потрібно створити резервну копію в Samsung Cloud > торкніться Створити резервну копію зараз. Натисніть Готово. Перейдіть